Leul?

De câteva zile cursul euro-leu este în creștere semnificativă, deși nu brutală. După cel puțin un an de zile de stabilitate absolută, în zgomotul asurzitor al trâmbițării prăbușirii leului. Iată că leul se mișcă. Trâmbițele și-au intensificat la paroxism țipetele agonice.

Mă gândesc că după lovitura de stat parlamentară (eșuată deocamdată, cea cu demiterea lui Dragnea de la conducerea Camerei Deputaților) avem, acum, lovitura de stat economică; împinsă și de ordonanța așa-zis pe lăcomie.

Interesant că sunt destule “știri” despre implicarea rușilor în aceste evenimente.

Ieri, la gigi24, o emisiune întreagă despre manipularea rusească, ridicată la rangul de artă expertă. Deși, desigur, rușii sunt niște alcoolici agramați. Pe post de “expert” Cristian Diaconescu. Care traduce collusion prin coliziune. Am fost profund impresionat de emisiune!

Pentru că veni vorba de experți, mă minunez cât de mulți experți avem. Inclusiv acolo unde nu ne-am aștepta să existe experți. Mă întreb care este curicula care pregătește experți. Și la ce întreprindere sunt angajați, pe post de experți.

La fel, ieri, la gigi24, toată lumea, musai “expertă”, se indigna de nemernicia Brexit-ului, provocată, orchestrată, manipulată de Rusia.

Peste ocean, toată “expertimea” s-a făcut scut în jurul NATO, din care complicele lui Putin se pregătește să scoată Statele Unite.

Cum zicea de mai multe ori smoothiex12 este interesant cum Rusia este, în același timp, troglodită, ineptă, înapoiată, falită, și atotputernică.

Cred că pentru câteva zile e bine să ne relaxăm și să nu mai urmărim “știrile”, până ce se mai risipește fumul. Propun Overnite sensation. În special Montana.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + seventeen =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.